marți, 30 aprilie 2013

O mica ghicitoare...

Urmatoarele doua fotografii va prezinta diverse repere pe care le-am primit in ultimul timp. Toate se refera la un proiect pe care l-am anuntat ceva mai devreme anul acesta. Ghiciti care?

 Astept cu interes raspunsurile dvs. Pana atunci, va rog sa primiti cele mai sincere urari de bine cu ocazia apropiatelor sarbatori pascale.

5 comentarii:

  1. pentru anul acesta ati anuntat L45H si LDM12 Malaxa. Rotile cu diametru mai mare ma fac sa cred ca e vorba desrpre o locomotiva cu abur dar nu stiu nici una care sa aiba forumla osiilor ca cea de mai sus.

    RăspundețiȘtergere
  2. ...este vorba de o locomotiva veche din epoca I. Nu stiu daca voi reusi sa adun suficient de repede documentatia necesara pentru a finaliza acest proiect tot in cursul anului acesta, piese componente insa incep sa se adune.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca este vorba de locomotiva cu abur Calugareni

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aveti dreptate. Este locomotiva Calugareni. Cosul din fotografie va fi modificat (trebuie adaugata partea superioara) iar fluierul are si el nevoie de adaugiri. Numai domul se poate folosi ca atare. Pentru mine acesta va fi un proiect greu, este prima locomotiva cu abur pe care o reproduc.

      Ștergere
    2. foarte complicat proiectul. http://forum.transira.ro/viewtopic.php?t=1627

      astept cu mare interes acest proiect.

      Ștergere