luni, 19 februarie 2018

Sasiu motor pentru LDH25

Am placerea sa va prezint varianta mea de sasiu motor pentru LDH25. Sasiul poate fi utilizat impreuna cu carcase realizate in cele mai diverse tehnologii: alama, metal alb, plastic sau rasina. Prinderea sasiului de carcasa se face simplu, cu doar 4 suruburi (autofiletante sau M2):

Sasiul este realizat integral din alama fotodecupata si se livreaza inclusiv un set de cuple standard HO, proiectate special pentru el. Datorita formei locomotivei (mai precis pozitia axului pentru volante) nu este posibila montarea unor buzunare standard pentru cuple. Din acest motiv, recomand utilizarea cuplelor livrate cu sasiul. Sasiul dispune de un motor in 3 poli de fabricatie japoneza, prevazut cu volanta. Demultiplicarea se face in 2 trepte, cu roti dintate si mecanism melc-roata melcata si este astfel aleasa incat sa asigure viteza la scara a modelului. Axul intermediar este prevazut cu un cardan. Rotile sunt de provenienta Roco si sunt montate pe lagare de bronz cu suspensie.



Sasiul se livreaza vopsit in culoarea negru mat. Daca sunteti interesat sa utilizati acest sasiu, va pot pune la dispozitie desene si alte informatii care sa va ajute sa il potriviti in carcasa dvs.
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu