duminică, 29 ianuarie 2012

Deschidere liste de interes

Am postat acum ceva timp informatii legate de urmatoarele kituri pe care le am in vedere. Toate aceste proiecte au avansat. Sunt in masura sa va adresez o invitatie: va rog sa ma contactati si sa va inscrieti pe una sau mai multe din listele de interes pe care le-am deschis.
Listele sunt instrumente care ma vor ajuta pe mine sa raspund mai bine asteptarilor dvs. Inscrierea pe o lista certifica interesul dvs. pentru acel model. Inscrierea pe lista nu va obliga sa cumparati acel model desi voi face toate eforturile sa va conving ca merita. Inscrierea pe lista va ofera oportunitatea de a comenta modelul, inainte ca acesta sa fie complet finalizat. Va veti putea exprima preferintele personale (ca de pilda schema de vopsire dorita). Listele de interes vor fi deschise timp de 1 luna (de azi pana pe 28 febr). In tot acest timp, eu voi finaliza proiectele pentru fiecare kit si va voi prezenta desenele finale. Proiectele vor tine cont pe cat posibil de observatiile si sugestiile dvs. Pe 28 februarie, listele se inchid, iar cei de pe fiecare lista vor fi invitati sa opteze daca doresc sau nu modelul (sau modelele) pentru care au optat. Daca da, voi solicita un mic avans si voi anunta datele finale de livrare.

Iata mai jos listele pe care le deschid:
Lista pentru kitul K1201 - semnale
Acest kit va cuprinde urmatoarele tipuri de semnale:
- semnal de manevra pitic
- semnal de tip Banovici
- semnal mecanic cu un brat
- semnal mecanic de presemnalizare sau manevra.
Fotografii cu aceste tipuri de semnale aveti mai jos:



Lista pentru kitul L201: Locotractor fabricat la Sibiu 1960
Modelul este la scara 1/87 ecartament 16,5 mm, complet motorizat si iluminat. Optional se poate instala si un decodor digital.
Fotografie a modelului real:




Lista pentru kitul L202: Locomotiva pentru cale ferata ingusta L45H
Modelul este la scara 1/87, ecartament 9 mm, complet motorizat si iluminat. Optional se poate instala si un decodor digital.
Fotografie a modelului original:



Acestea sunt modelele propuse de mine. Va invit deci, incepand de azi si pana pe 28 februarie, daca sunteti interesati de unul sau mai multe dintre aceste modele sa ma contactati si sa va inscrieti pe lista de interes respectiva. Nu sunteti obligat sa cumparati modelul, dar in schimb puteti sa-mi trimiteti sugestiile sau cerintele dvs. In acest timp eu voi finaliza proiectele de mai sus. Pe 1 martie va voi intreba daca doriti sa achizitionati modelul (sau modelele) pentru care v-ati inscris. In caz afirmativ va voi solicita un mic avans. Va voi informa cand va fi gata modelul dvs. Puteti sa optati pentru kituri sau modele finite. Preturile vor fi afisate aici, din timp. Este posibil ca unele din modelele de mai sus sa nu intruneasca suficiente comenzi. Ca urmare productia lor ar putea fi amanata. Daca doriti alte informatii, va stau cu placere la dispozitie. Adresa mea de e-mail o gasiti in profilul meu (accesibil de pe prima pagina a blogului).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu