vineri, 6 ianuarie 2012

Stalpi catenare

Iata si prototipurile pentru stalpii de catenare. Ei sunt:
K1101*a - stalp cu consola simpla lunga


K1101*b - stalp cu consola simpla scurta


K1101*c - stalp cu consola dubla pe ambele laturi


K1101*d - stalp cu consola dubla pe aceeasi parte


K1101*e - stalp cu consola simpla si mecanism tensionare fir


Ca de obicei, opiniile dvs. sunt binevenite.


4 comentarii:

  1. Felicitari, au iesit foarte bine, pe mine m-ati convins.

    Sper sa ma convingeti si pe partea comerciala.

    Deci la ce preturi vor fi comercializate ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc frumos!
    Deocamdata stalpii nu au pret decat in kit. Un kit contine toate materialele necesare pentru a se construi 5 stalpi (cate unul din fiecare model) si costa 52 lei (12 euro, pentru cazul in care cursul variaza). Nu am preturi facute pentru stalpii deja asamblati pentru ca ei implica o cantitate de manopera care este usor de justificat de fiecare modelist pasionat, dar foarte greu de justificat pentru o abordare comerciala. Voi putea insa sa asamblez si stalpi pentru cei care doresc sa cumpere semafoare sau alte modele mai scumpe pe care le voi mai propune in viitor.

    RăspundețiȘtergere
  3. sau nu neaparat complet asamblati, ci pre-asamblati in punctele cheie (consola, profilul H). ma gandesc ca pentru volume mari se pot realiza "matrite de montaj", care sa ajute la pozitionarea corecta a pieselor si asamblarea mai rapida a kitului.

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu m-am gandit la un moment dat la o asemenea abordare. Ea se poate aplica usor pentru stalpii cu simpla consola si relativ usor pentru cei cu dubla consola. Stalpul cu mecanism de tensionare fir intra insa intr-o categorie aparte. Este nevoie de rabdare si migala. Nu vad cum altfel, cel putin acum. Dupa ce mai asamblez o tura sau doua, s-ar putea sa-mi schimb si eu parerea.

    RăspundețiȘtergere