joi, 26 octombrie 2017

Placa suport cu role de test pentru HOe sau N

Am pornit acest proiect pentru ca imi este necesar. Cum altfel as putea testa functionarea locomotivelor HOe pe care le-am anuntat de ceva vreme. Desigur, in comert, la noi sau in lume, exista optiuni suficiente pentru asemenea role de test. Fara sa contest catusi de putin calitatea lor, cerintele mele erau insa diferite:
 - imi doream un suport cat mai robust, gata sa poata fi folosit zilnic si de sine statator, fara a implica montarea lui pe sine
 - imi doream sa reduc costul achizitionarii unui asemenea suport la o suma cat mai suportabila.
Rezultatul il vedeti in imaginile urmatoare:




Placa suport este din lemn de stajar pentru a conferi soliditate. Monturile cu role (rulmenti clasa ABEC5)
culiseaza pe doua tije de alama si sunt prevazute cu suruburi de blocare. Alimentarea standului de test se poate face in curent continuu sau DCC, prin intermediul a doua mufe pentru banane standard de 4 mm.

Placa suport este disponibila in sistem pre-comanda pe websitul Graphic Art srl, in sectiunea pentru Hobby/Modelism feroviar. Dimensiunile placii suport sunt 180x 60 x 18 mm iar zona utila (in care pot culisa monturile cu role) este de 140 mm. Placa este livrata standarc cu 4 suporti cu role. Optional, pot fi comandati suporti suplimentari.


2 comentarii:

  1. Excelenta lucrare; eu doar ce am cumparat un "Rolling Road" cu £67.00 si nu am optat decat pentru trei seturi de role iar calitatea, desi buna, nu exceleaza.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos pentru aprecieri! Ati facut o afacere excelenta cu Rolling Road. Eu am vazut ca pretul mediu pentru role (in set de 4) este peste 100 lire, ceea ce de fapt chiar m-a si motivat sa fac propria mea varianta.

      Ștergere