luni, 9 septembrie 2019

Semnale luminoase scara TT

Am placerea sa va anunt o noua gama de semnale luminoase, destinate machetelor la scara TT. Semnalele sunt realizate din placi de nickel-argint fotodecupat (cum altfel!) de grosime 0.2 mm. Am ales din multitudinea de variante 3 modele care pot acoperi aproape orice situatie pe macheta. Ele sunt:
- K1901-2: semnal luminos cu 2 focuri de manevra
- K1901-3: semnal luminos cu 3 focuri de trecere
- K1901-4: semnal luminos de intrare, iesire, ramificatie sau parcurs
Desenele detaliate ale semnalelor le puteti vedea mai jos:


Toate aceste semnale corespund modelului vechi de panouri luminoase, deoarece am considerat ca acest model este mai versatil, putand fi folosit fara probleme pe orice diorama din epocile III-VI.
Semnalele au un suport din cablaj imprimat pe care sunt lipite componentele electronice necesare, in interiorul cutiei de baza. Semnalele se pot comanda in urmatoarele doua variante:
- cu conector 3x6 pini lipit pe placa suport (conectorul mama se livreaza si el in kit) Recomand acest tip de semnale pentru cei care doresc sa le monteze direct pe diorama.
- cu fire codate pe culori care ies prin spatele cutiei de baza (in zona desenata punctat). Recomand acest tip de semnale pentru cei care inca nu detin o diorama si doresc sa le foloseasca in instalatii temporare.

Preturile de vanzare* pentru semnale (inclusiv tva) sunt:
- 65 lei pentru K1901-2
- 80 lei pentru K1901-3
- 95 lei pentru K1902-4

* Nota: preturile de vanzare sunt calculate pentru o anumita serie de fabricatie. Ele nu sunt in acest moment garantate si pot varia in functie de numarul de comenzi. Livrarea semnalelor se face pe baza de precomanda.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu