luni, 11 februarie 2013

Noutati, in fine!



Am mai multe mesaje pentru dvs. si le voi posta pe toate in urmatoarele cateva zile. Dar sa le luam pe rand:

1. Al doilea lot de Locotractoare este in lucru. Acest lot cuprinde elemente de caroserie noi, precum si o mecanica de antrenare noua. Ambele modificari se vor aplica si primului lot, care se va putea, in fine, livra.

2. Va pot anunta planul detaliat al urmatoarelor kituri ce vor fi diaponibile. Iata depre ce este vorba:

- luna februarie 2013: Locomotiva de cale ferata ingusta L45H
- luna martie 2013: Vagonul de transport pietris pentru cale ferata ingusta
- luna martie 2013: Kit de stalpi catenare cu traverse peste 2, 3 sau 4 linii
- luna aprilie 2013: Locomotiva de manevra Malaxa LDM12
- luna mai-iunie 2013: Locomotivele diesel-hidraulice LDH45 / LDH70

Dupa cum vedeti va fi o perioada plina. Mesajele urmatoare vor detalia fiecare dintre aceste proiecte. Ca de obicei, va invit la dialog. In afara de cele de mai sus sunt in lucru si vor fi disponibile cel mai probabil tot in cursul acestui an:
- semnale mecanice, bariere
- macara ISAF pentru interventie catenare

3. Am primit din partea dvs. mai multe cereri de a clarifica felul in care imi concep si cum livrez kiturile de alama pe care le propun. Am primit mai multe sugestii si sper ca voi raspunde intr-un fel care sa va multumeasca. Iata cum am clasificat kiturile mele:

Nivel kit: START-Kit

Acest tip de kit este gandit sa ofere cel mai mic pret cu putinta pentru un model. Un START-Kit contine placa de alama fotodecupata cu toate componentele aferente modelului ce se obtin prin fotodecupare, un set de instructiuni de montaj si o lista cu alte materialele ce sunt necesare pentru a finaliza modelul. Sunt recomandate si magazinele de unde am procurat eu fiecare dintre aceste materiale.

In functie de model, pe langa START-kit ar mai putea fi necesare materiale ca:

- tije si tevi alama de diverse diametre
- componente electrice si fire de conexiune
- roti, motor, elemente transmisie
- grund, vopseluri, lacuri de finisaj

Nivel kit: Kit-Accesorii

Acest tip de kit isi propune sa completeze un START-Kit cu toate elementele necesare construirii unui model nemotorizat. El se adreseaza acelora care nu detin in atelier alte materiale si nici nu doresc sa le comande la diversii furnizori. Tipic un asemenea kit contine: diverse tije, tevi sau alte repere din alama, un set roti si, eventual, tampoane.

Nivel kit: Kit Motorizare

Acest tip de kit contine tot ce este necesar pentru a va transforma modelul din unul de vitrina in unul complet functional. Tipic, un kit de motorizare contine: palpatori curent, cablaj electric, motor, elemente de transmisie. Kitul de motorizare se poate livra ca atare sau poate fi montat chiar de mine, pe modelul dvs. Aceasta deoarece ar putea fi nevoie de scule specializate, cum ar fi prese pentru montat roti sau pinioane, dispozitive de montat bielele in unghi de 90°, extractoare de roti.

In acest mod, prin cele 3 nivele de kituri cred ca voi putea raspunde cerintelor dvs. 
Desigur, toate modelele vor fi in continuare disponibile si complet montate.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu